Powered By Blogger

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


                                                                                                                                                                                                              06/06/2018
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ               
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 151 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2103428128  ΚΙΝ. 6944948598
https://asekyda.blogspot.gr/            email   asekyda@gmail.com
Fb: Ανεξάρτητο σωματείο  
Συνάδελφοι, το Δ.Σ του Ανεξάρτητου σωματείου στις 31/05/2018 συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας,Μηχανολογικού & Ανακύκλωσης κ.Μπρούλια και συζήτησε μαζί του διάφορα εργασιακά θέματα.
Συγκεκριμένα ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο για την κατάσταση που υπάρχει στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας όπου συνάδελφοι του οδοκαθαρισμού,της αποκομιδής και των Ειδικών συνεργείων προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους κάτω από τελείως ακατάλληλες συνθήκες βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.Ο Αντιδήμαρχος ήταν ενήμερος του θέματος και υποσχέθηκε πως θα φροντίσει βρεθεί τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση.
Συζητήσαμε το θέμα ρούχα-γάντια και ενημερωθήκαμε πως υπάρχει διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα έτη 2016-2017.Μιλήσαμε για το θέμα των ανταλλακτικών των οχημάτων.Μας ενημέρωσε ότι καταργείται η σύμβαση 33/73 που υπήρχε και πως δημιουργείται νέα επονομαζόμενη ΄΄Πλαίσιο Τριετίας΄΄ η οποία θα είναι πιο συμφέρουσα για τον Δήμο και θα προσφέρει στην υπηρεσία καλύτερη ροή ανταλλακτικών.
Τέλος τον ρωτήσαμε για την μετεγκατάσταση της Καθαριότητας σε νέο κτήριο.Μας είπε πως ήδη έχουν βρεθεί διαθέσιμα κτήρια για τα οποία ο Δήμος κοιτά τις νομικές εκκρεμότητες,ώστε να βγάλει τις άδειες.
Συνάδελφοι, το Ανεξάρτητο σωματείο καθημερινά γυρνά στους δρόμους της Αθήνας προσπαθώντας να βρίσκεται δίπλα σε κάθε εργαζόμενο που έχει προβλήματα στον χώρο εργασίας του ώστε να τα βλέπει, να τα καταγράφει και να τα καταθέτει στους αρμόδιους για να βρεθεί η λύση τους.
Το Δ.Σ:

Πρόεδρος                                                                    Γεν.Γραμματέας
Ράπτης Ευθύμιος                                                          Ράμπιας Βασίλειος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου