Powered By Blogger

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Απόλυτη επιτυχία στην απεργία των εργαζόμενων στην καθαριότητα


Δ. Αθηναίων: Απόλυτη επιτυχία στην απεργία των εργαζόμενων στην καθαριότητα


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η σημερινή πρώτη ημέρα των τριήμερων κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων. Όπως τονίζουν οι ίδιοι η συμμετοχή ήταν πάνω από 85% με το συντονισμό των τριών αγωνιστικών σωματείων της ΕΕΔΑ, του σωματείου των οδηγών και του Ανεξάρτητου σωματείου να καταφέρνει να σπάσει και την βραδινή προσπάθεια απεργοσπασίας.
Στην κοινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί μπροστά από το γκαράζ παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, του Συντονισμού Ενάντια στα Μνημόνια, του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, των Δημοτικών συμβούλων Π. Λάμπρος και Ν. Σοφιανού από την Λαϊκή Συσπείρωση και του Π. Κωνσταντίνου από την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, πήραν μέρος πάνω από 250 εργαζόμενοι.
Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, στην συνάντηση που ακολούθησε μεταξύ των αντιπροσώπων των τριών σωματείων και της δημοτικής αρχής δόθηκαν υποσχέσεις για κάλυψη όλων των αναγκών.
Μετά τη συνάντηση τα σωματεία αποφάσισαν να συνεχίσουν το πρόγραμμα της αποχής από την αποκομιδή των σκουπιδιών για το Σαββατοκύριακο τονίζοντας πως η πετυχημένη κινητοποίηση είναι μόνο η αρχή για να διεκδικηθούν όλα τα αιτήματα.
Πηγή:http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου